Google Kişiler, Yakında Hesap Gerektirmeyebilir

Google, kullanıcıların Google Kişiler uygulamasından ilişkili hesapları daha kolay kaldırabilmeleri için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Ayrıca kişi sayfasında birkaç ayara daha hızlı erişim sağlayan bir arayüz değişikliği üzerinde de çalışıyorlar.

Android Authority tarafından yapılan bir APK Teardown gönderisine göre, yeni özellik Google Kişiler uygulamasının en son Android beta sürümünde (sürüm 4.35) fark edildi. Etkinleştirildiğinde, Google Kişiler uygulamasını hesapsız kullanma seçeneği görüntüleniyor. Seçeneği Kişiler uygulamasının sol üst köşesindeki profil resminize dokunduğunuzda görebilirsiniz.

Google Kişiler Android beta sürümünün en son sürümünde fark edilen bir diğer değişiklik ise arayüz değişikliğiydi. Uygulama içindeki bazı seçeneklere daha hızlı erişim sağlayabiliyorsunuz. Uygulamanın mevcut beta sürümünde, bir kişiyi paylaşma, ana ekrana ekleme, silme ve başka bir hesaba taşıma seçenekleri, kişi sayfasındaki üç noktalı menü altında gizli.

Yeni arayüz değişikliğine göre Google, Hatırlatıcılar, Numaraları engelle ve Telesekretere yönlendir seçeneklerinin yanı sıra tüm bu önemli işlevleri kişi sayfasının alt kısmına getirmeyi planlıyor. Yukarıda listelenen özelliklerin geliştirme aşamasında olduğunu ve tüm kullanıcılara sunulmadığını söylemiş olalım.

Author: admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir